Healing/telepati

Englekontakt.dk

Healing og telepati

Reiki er et healingssystem, der gør det muligt at heale på en ufarlig og naturlig måde. Når healeren lægger hænderne på modtagerens krop kanaliseres energien til modtageren. Kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv bliver aktiveret. Energien går derhen, hvor der er brug for den, fysisk el. psykisk. Der frigøres energiblokeringer, kroppen renses for affaldsstoffer og den naturlige balance genoprettes i kroppen.

Mine hænder bliver ført derhen, hvor der er behov for healing. Der kan komme beskeder ned til ejer, som jeg videregiver.

 

Dyrehealing kan bruges hvor dyr ikke trives, laver bukke spring, er bange for dyrlægen, eller har adfærdsproblemer. Her kan jeg være behjælpelig med at finde gode og positive løsninger til gavn for alle parter,

 

Min behandling til dyr foregår på denne måde :

Jeg starter hjemmefra med det billed af dyret som jeg har fået tilsendt. Så kontakter jeg dyrets bevidsthed telepatisk og fjernhealer dyret. Herefter pendulerer jeg og blander dråber.

 

Derefter aftaler vi en tid. Jeg kommer hos dig og healer dyret. Under denne healing kan dyret fortælle mig flere ting om hvad der er årsag til problemet. Derefter finder vi en løsning sammen. Jeg kommunikere med dyret og dette er med til at udvikle forholdet og styrke det gode samvær til glæde for både dyr og mennesker.

 

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Lise Bjerregård, Brøndegårdsvej 2, 4792 Askeby,Møn. Mob: 6151 9338 Mail: Hestehus@live.dk